Casute de papusi de la HAPE - un univers plin de imaginatie - cea mai buna idee de cadou pentru copii

Căutați cadoul perfect pentru a va surprinde copilul la o aniversare? Nu  trebuie sa căutați mai departe de casutele de păpuși HAPE! Casutele de păpuși HAPE sunt cadoul perfect pentru orice copil și cu siguranță vor aduce ore întregi de distracție, joaca plina de imaginatie si creativitate.

Casutele de păpuși HAPE oferă copiilor un mod unic și interactiv de a explora lumea lor. Cu o varietate de mărimi și stiluri, aceste casutee de păpuși oferă o serie de opțiuni pentru copii pentru a construi și crea propria lor lume unică în miniatură. Copiii vor putea explora lumea din jurul lor si diversele interactiuni ce apar printr-o varianta in miniatura a acesteia. Lumea intreaga sa afla in manutele lor, iar ei pot crea povesti pentru a o explora si a o intelege mai bine. Detaliile sunt foarte importante pentru ca aceste povesti sa aiba succes si, de aceea, recomandam castele de papusi HAPE . Acestea dispun de mobilier realist, uși funcționale și chiar si figurine articulate, au sunete si accesorii realiste pentru jocuri pline de imaginatie. Ilustratiile HAPE sunt absolut minunate iar detaliile la care s-au gandit creatorii vor aduce un strop de magie in viata copiilor.

Casele de păpuși HAPE nu numai că sunt distractive pentru joacă, dar stârnesc și creativitatea și încurajează jocul imaginativ. Pe măsură ce copiii mută mobilierul și accesoriile, își dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor și de organizare. Cu fiecare casă vine o serie de accesorii care le permit copiilor să își personalizeze casa și să creeze o poveste unică. Casutele de papusi HAPE incurajeaza jocul individual si ii invita pe copii sa creeze propriile lor povesti, in propriul lor ritm si in functie de interesele lor la acel moment. Casutele de papusi sunt o jucarie clasica si valoroasa in educatia copiilor de aceea sunt prezente de atatia ani in casele noastre.

Casutele de păpuși HAPE sunt proiectate să dureze, ceea ce le face o investiție excelentă pe termen lung. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste case sunt construite pentru a rezista la ani de joacă. Gata de aventuri, aceste casute de papusi de lemn  sunt  o construcție durabilă,si vor fi cu siguranță un succes pentru cel mic.

Casute de papusi ... pe roti de la HAPE

casa-de-papusi-pe-roti-aventura-la-mare-hape

Aventura la mare incepe cu casuta de papusi pe roti de la HAPE. O rulota plina de accesorii creative este gata de povesti cu soare, putin surf si un picnic relaxant. Oare copilul tau ce aventura va crea cu aceasta jucarie de rol de la HAPE?

Furgoneta de aventura HAPE are dimensiuni generoase 31 x 17 x 14.5 cm, pentru a permite micilor manute sa creeze un joc creativ unde isi vor explora si dezvolta abilitatile sociale si de comunicare. Acest joc de rol este excelent pentru joaca individuala dar poate fi jucata si impreuna cu alti copii pentru o aventura mai deosebita.

Figurinele HAPE vor deveni imediat cel mai bun prieten al copilului tau - sunt realizate din lemn, au un design atractiv, sunt felxibile si rezistente in acelasi timp. 

Hape creeaza  jucarii fantastice, de inalta calitate, folosind materiale ecologice si durabile, fiecare produs fiind atent proiectat pentru a stimula abilitatile senzoriale, fizice si emotionale.




Casuta de papusi interactiva ...cu SUNETE

 

casuta-de-papusi-hape-casuta-de-papusi-interactiva-cu-sunete-rock-slide

Joaca cu casutele de papusi nu a fost niciodata mair Rock & Roll

O idee de cadou pentru copii ce sigur va avea succes? da! Casuta de papusi HAPE cu sunete Rock & roll este recomandata copiilor incepand cu varsta de 3 ani si sigur va deveni jucaria lor preferata.

Casuta de papusi interactiva cu sunete Rock & Slide este realizata din lemn, are o serie de ilustratii deosebite pline de detalii, este perfecta pentru a crea povesti cat mai diverse, amuzante si educative.

La casuta de papusi interactiva de la HAPE efectele sonore interactive sunt declansate cand perosnajele acopera lumina LED dintr-o camera.

Casuta de papusi are camere tematice, figurine simpatice, un tobogan distractiv si dimensiuni mari pentru o joaca plina de actiune dar nu prea mari incat sa ocupe prea mult din camera. Perfecta pentru copiii de 3 ani si mai mari, casuta de papusi interactiva HAPE are dimensiunea: 60 x 46.7 x 30 cm.

Casuta de papusi HAPE cu ponei

 

set-de-joaca-la-ferma-cu-ponei-hape

 

O casuta de papusi ce aduce in prim plan activitatea de la o ferma de ponei. Pentru micutii ce iubesc animalele acest set de joaca de la HAPE este ideal. 

Jocurile de rol sunt esentiale pentru a dezvolta abilitatile sociale ale copiilor. Iar casutele de papusi HAPE sunt ideale pentru acest scop. In plus, casutele de pausi HAPE au tematici diverse pentru a raspunde pasiunilor si intereselor copiilor. Casuta de papusi HAPE este ideala pentru cei ce iubesc activitatile de la ferma si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte motricitatea fina, de exemplu folosind scripetele de fan.

Setul de joaca la ferma cu ponei HAPE este ideal si pentru calatorii, avand doua manere de transport utile.

Casuta de papusi HAPE - la veterinar

casa-de-papusi-la-veterinar-hape

 Casutele de papusi sunt printre cele mai iubite cadouri ale copilariei, iar casta de papusi HAPE sigur va fi un cadou ideal pentru fetitele de 3 ani si mai mari.

Ingrijeste animalele de la veterinar cu un set de joaca ce te provoaca sa gasesti noi povesti creative. Aceast set de veterinar de la HAPE este usor de transportat si economiseste spatiu. In casuta de papusi veti gasi si o Cusca pentru caini, o casa pentru pisici si toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a va ingriji animalele de companie si a le face sa fie sanatoase din nou!

 


Casutele de păpuși HAPE reprezintă un cadou minunat pentru copilul tău special și cu siguranță îți vor oferi ore întregi de joacă plină de imaginație. Cu o varietate de stiluri și dimensiuni, veți găsi cu siguranță casa perfectă pentru copilul dumneavoastră. Faceți ca visele lor să devină realitate oferindu-le cadou o casă de păpuși HAPE astăzi!